Nieuws |

Anders nog iets in de NRC!

Begin november 2016 stonden we met Anders nog iets? in de NRC. Annemarie Mosterd en Margot Smolenaars hebben een mooi artikel gemaakt over het veranderende winkellandschap van Rotterdam en het ontstaan van Anders nog iets? met een greep uit enkele ondernemers van de website met hun verhaal. We zijn trots!

andersnogiets

Wandel en fietsroutes

Wil je met je vrienden, familie of collega’s Rotterdam eens op een bijzondere manier ontdekken? Wij van Anders nog iets? organiseren ook wandel- en fietsroutes. Met Anders nog iets? gaan we het centrum uit, en de wijken in. Waar zitten de pareltjes? Welke ontwikkelingen zijn er gaande in de buurt. Luister naar de verhalen van oude en jonge ondernemers. Exoten, ambachtslieden en excentriekelingen.

publiek

In overleg met jou stellen we een route samen die bij je gezelschap past. Een muzikale of artistieke reisleider neemt jullie mee op pad. We gaan niet naar de plekken die iedereen al kent, maar zoeken de speciale hoekjes en gaatjes van de stad op. Onderweg krijgen jullie een hapje en een drankje. Stel je open en laat je verrassen door Rotterdam en haar inwoners en ondernemers!

Wil je updates ontvangen? Klik hieronder.

footer

mail@andersnogiets010.nl
of bel Annemarie Mosterd 06 24 579 579

——————————————————————-

Fietsen met Anders nog iets?

Op vrijdagavond 28 juni stapt Anders nog iets? op de fiets. Annemarie’s hart gaat sneller kloppen van dat ene aardappelboertje, die ambachtelijke klokkenmaker of die winkel met modelbouwtreintjes die al 200 jaar bestaat. Ga met haar op tour en ontmoet onalledaagse ondernemers met hart voor hun zaak. We starten om 18u bij Rotterdam.info! Zie onderstaande link!

Meld je aan via deze link!

Schermafbeelding 2013-06-26 om 17.00.19

Opbrengst van de markt!

Op 11 mei is de site gelanceerd op de markt Plein du Publique in het oude Noorden. Ondanks de regen, waren er toch veel bezoekers en hebben we heel veel leuke reacties en tips gekregen. Voor Hans van Hoffe hebben we de grootste buit binnen gehaald. Uit zijn grote verzameling is verkocht: Supertramp, Grace Jones, 2x Madonna, Martha and the Muffins, Santana, Hengstenbal, The Byrds, Golden Earring, Yessongs, Robert Gray, The Moody blues, Willy Deville, Mink Deville en Camel.

Er staan de komende tijd veel afspraken gepland met mensen die een bijdrage kunnen leveren aan Anders nog iets? Jullie tips voor bijzondere ondernemers, schrijvers en beeldmakers blijven welkom, zodat we kunnen groeien!

Volg ons ook op facebook!

6
(foto: Aad Hoogendoorn)

Website wordt gelanceerd op Plein du Publique!

Aanstaande zaterdag wordt de website van Anders nog iets? gelanceerd op de markt Plein du Publique. We drinken er een glas champagne op en we verkopen de platen van Hans Hoffe, de aardappels van het Aardappelpakhuis, antiek design van Exota en struikgewas in een zakje van modelbouwwinkel Meijer en Blessing! Kom langs!

Volg ons ook op facebook!

pleindupublique

Advertisements